Ads 468x60px

miercuri, 7 aprilie 2010

Shutter Island

Martin Scorsese si Leonardo DiCaprio, fac din nou echipa in 2010, in Shutter Island, iar ca de obicei, maestrul Scorsese a livrat un film de exceptie.

Filmul se bazeaza pe romanul "Shutter Island" al lui Dennis Lehane, si este povestea a doi agenti federali din anul 1954, Teddy Daniels (Leonardo DiCaprio) si partenerul său Chuck (Mark Ruffalo), care sunt trimisi pe insula Shutter pentru a investiga disparitia unei paciente cu boli mintale care a scapat din sanatoriul aflat pe insula, insa vei fi surprins pana la sfarsit de intorsatura pe care o ia filmul.

Acest film are de toate, te tine in suspans pe tot parcursul celor 138 de minute, te face sa te intrebi ce va urma, te face sa ai indoieli, iar in final te da pur si simplu pe spate cu moment extraordinar de "Aaahhaa".

Desi acum moda este ca orice film care apare sa fie in 3D (IMAX proiecteaza filmul "Into the Deep" din 1994 in varianta 3D), uita-te la "Ice Age 3", "Avatar", "Alice in Wonderland", filmul lui Scorsese nu este in 3D, de-abia daca are ceva efecte speciale, dar povestea face toti banii.

Pacat ca nu a aparul mai devreme ca sa prinda si Oscarurile de anul acesta, sunt sigur ca ar fi fost filmul anului, sper macar sa castige la anu ceva pentru ca merita.

Una peste alta pot sa zic ca "Shutter Island" este cel mai bun film care l-am vazut in ultimii ani, si este highly recomended pentru a fi vazut.



Trailer - http://www.youtube.com/watch?v=c4bznTvfP6k

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu