Ads 468x60px

duminică, 11 iulie 2010

Nostradamus s-a reincarnat in caracatita

Noua senzatie a campionatului mondial, nu e un jucator senzational care se ne incante cu tehnica si imaginatia lui de exceptie, sau un antrenor care sa transforme o echipa in una castigatoare prin gandirea lui super-tacticizata, nu, noua senzatie este o caracatita. Pe numele sau Paul, el traieste in acvariul din Oberhausen, din Germania, iar el este pasionat de pariurile sportive. Lui cel mai mult ii place sa parieze pe meciurile nationalei Germaniei. La campionatul european din 2008 procentajul sau de parior a fost de 80%, un procent excelent avand in vedere ca un parior profesionist are o medie undeva intre 70%-75%.

La acest campionat modial Paul a nimerit toate rezultatele meciurilor in care a jucat Germania. Ia sa vedem cat ar fi putut castiga un parior roman daca ar fi pariat 100 RON pe primul meci iar apoi ar fi reinvestit suma initiala plus profitul obtinut in urmatoarele meciuri:

Germania-Australia, Pronostic Germania, Probabilitate de castig 62,5%, Castig total: 160 RON

Germania-Serbia, Pronostic Serbia, Probabilitate sa nimereasca doua meciuri la rand 10,13%, Castig total: 888,8 RON

Germania-Ghana, Pronostic Germania, Probabilitate sa nimereasca trei mediuri consecutiv 6,89%, Castig total: 1353,5 RON

Germania-Anglia, Pronostic Germania, Probabilitate sa nimereasca patru meciuri consecutiv 2,17%, Castig total: 4507,7 RON

Germania-Argentina, Pronostic Germania, Probabilitate sa nimereasca cinci meciuri consecutiv 0,63%, Castig total: 15842,7 RON

Germania-Spania, Pronostic Spania, Probabilitate sa nimereasca sase meciuri consecutiv 0,25%, Castig total: 40713,2 RON

Asta inseamna la final un profit total de 40613,2 RON (40713,2 - 100 suma initiala investita). Nu e rau pentru o caracatita. Iar asta fara ultimele doua pronosticuri, finala mica Germania - Uruguay (a nimerit victoria Germaniei), si finala mare de azi Spania - Olanda.

Acum ramana de vazut daca Paul caracatita poate sa nimereasca si rezultatele meciurilor in care nu joaca nationala Germaniei.

Dar orice s-ar intampla in meciul de diseara Paul este castigatorul, sau mai bine zis cei care detin acvariul din Oberhausen, daca castiga Olanda se va spune ca Paul nu prezice decat meciurile Germaniei, iar pronosticul sau se adevereste va fi noul Nostradamus, sau vechiul reincarnat.

Eu personal cred ca Spania va castiga, avand cea mai buna linie de mijloc din lume, bazandu-se pe jucatorii Barcelonei Iniesta si Xavi (poate castiga balonul de aur) si pe Xabi Alonso de la Real Madrid, si cu un atacant in mare forma, David Villa care se lupta pentru titlul de golgeter.

Un comentariu:

  1. Te invit sa-mi faci o vizita la adresa
    http://mediaclement.wordpress.com
    Daca doresti un link in blogul pe care il administrez, te astept in pagina
    http://mediaclement.wordpress.com/2010/07/11/parteneri-din-blogosfera/

    RăspundețiȘtergere