Ads 468x60px

marți, 23 noiembrie 2010

Ce isi doresc studentii de la o companie in campusul universitar?(Studiu)

   Procter&Gamble cea mai mare companie de FMCG din lume, cu peste 300 de branduri in portofoliu si o traditie de 173 de ani, este una din companiile interesate de ce se intampla in campusul studentesc, mereu preocupata de gasirea si dezvoltarea tinerilor cu potential, inca din anii facultatii, pentru ca acestia sa aiba un impact viitor cat mai mare pe piata muncii. Tocmai din aceasta preocupare permanenta fata de tineri, au aparut evenimentele Jobs Translator si Employee's Shadow, evenimente care au reusit sa aduca studentii mai aproape de mediul de afaceri si i-a ajutat sa descopere mai multe despre domeniul in care isi doresc sa lucreze.
   Acum P&G, doreste sa afle de ce au nevoie studentii, pentru a putea veni in ajutor cu alte evenimente, care sa creasca nivelul de cunostinte si competitivitate din campus.
   Esti student sau masterand? Poti schimba modul in care companiile vad campusul studentesc completand chestionarul  “Ce isi doresc studentii de la o companie in campus?”, sau direct in chestionarul de mai jos, nu dureaza mai mult de 5 minute.
   Parerea voastra conteaza!

PERIOADA DE APLICARE A CHESTIONARULUI S-A TERMINAT. 
VA MULTUMESC!!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu