Ads 468x60px

marți, 16 noiembrie 2010

Lansarea oficiala a Assassins Creed: Brotherhood



Astazi, 16 Noiembrie 2010, a fost lansat oficial jocul Assassins Creed Brotherhood, in SUA, pentru Sony Playstation 3 si Microsoft Xbox 360, iar pe 18 Noiembrie urmeaza sa apara si in Europa.
In Romania, lansarea Assassins Creed Brotherhood, va avea loc vineri 19 Noiembrie, in magazinul Diverta din Sun Plaza, la ora 17.00.
Jocul continua seria de succes Assassins Creed, aparuta in 2007, si este asteptat ca jocul sa realizeze un nou record de vanzari pentru un joc Ubisoft, dupa ce in octombrie compania a anuntat un nou record de pre-comenzi, asta la capatul unui investitii masive in campanii de marketing si in productie, si dupa review-urile excelente primite din partea criticilor.
Franciza Assassins Creed a generat vanzari de 19 mil de unitati, fiind unul din cele mai apreciate jocuri Ubisoft. In afara de bani primiti din vanzarea jocului propriu zis, au mai generat venituri pentru companie si diferitele produse ce poarte acest brand, de la benzi desenate pana la accesorii vestimentare. Jocul va aparea si pe PC la inceputul anului 2011.
Assassins Creed Brotherhood continua de acolo unde Assassin’s Creed II s-a oprit, in centrul atenţiei ramane in continuare conflictul dintre asasini si templieri, protagonistul fiind si de aceasta data Ezio Auditore da Firenze: Ezio devenit un Maestru asasin infam, reconstruieste fratia asasinilor pentru a eradica templierii si a pentru scapa Roma din ghearele coruptiei. Jocul vine cu o experienta single player imbunatatita si, pentru prima data in istoria seriei, cu o componenta multiplayer. In multiplayer jucatorii vor putea sa-i ajute pe templieri folosind resursele Abstergo pentru a se antrena in arta asasinarii si pentru a-si elimina oponentii odata si pentru totdeauna. In cadrul partidelor de multiplayer, jucatorii vor putea alege dintr-o serie de personaje unice, fiecare dispunand de propriul arsenal si tehnici de asasinare.
Va las cu unul din trailerele ACB.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu